Spoznajte nas

Smo učenci 9. razreda, ki se letos poslavlja. Pred tem pa smo poskrbeli, da si nas boste za vedno zapomnili. Pri tem smo odkrili številne do danes še skrite talente, na različnih področjih.

Najprej bi omenila glasbeno področje, na katerem smo v celoti vsi zelo uspešni. A kljub temu iz množice kuka nekaj še nadvse nadarjenih glav. To so Monika Fišinger, ki nas s svojimi zvoki klavirja vedno očara. Tadej Kostanjevec nas s svojo harmoniko vedno spravi na noge. Marko Pukšič, ki s svojim baritonom spremlja druge inštrumente. Sledijo še Eva Vidovič, Špela Kukec, Matej Vrtič, Uroš Kukovec, Staša Meglič, Aljoša Toplak in moja malenkost. Seveda pa ne smemo pozabiti na glasove naše šole. V pevskem zboru sodelujejo skoraj vse učenke devetih razredov. Torej Sara Bezjak, Teja Cimerman, Teja Črnivec, Jessica Strelec, Flavija Kosi, Patricija Poljanec, Amadeja Matjašič, Sanja Majar, Tamara Galun, Urška Popošek, Tamara Ornik, Petra Štrafela, Tjaša Hameršak, ter seveda že prej naštete. Večina jih ima namen še naprej razvijati svoje pevske sposobnosti.

Podobno je tudi na likovnem področju. Najpomembnejši organizatorji in likovniki 9.razreda so Špela Kukec, Eva Vidovič in Jessica Strelec. Te punce nas s vojimi stvaritvami zmeraj očarajo in priredijo čudovito vzdušje na proslavah.

Naslednja skupina, ki bi jo opredelila so tako imenovani tekmovalni konji. To so učenci, ki so našo šolo zastopali na različnih področnih in državnih tekmovanjih. To so Špela Kukec, Eva Vidovič, Aljaž Mislovič predvsem na matematičnem in fizičnem področju. Staša Meglič, Tamara Galun in jaz Taja Žnidarič na biološkem področju. Letos pa so se predvsem na nemškem področju dobro odrezali Aljoša Toplak, Tjaša Hameršak in Sara Bezjak.

Sledi skupina učencev, ki nam je vsa leta popestrila učne ure s svojimi izjavami in včasih tudi nevmesnimi dejanji. Tukaj bi omenila Petra Majarja, Viktorja Preloga, Uroša Tomšiča, Žana Misloviča, Andreja Skrbinška in Marka Pukšiča.